Nieuwbouw in Staphorst

Staphorst - Staphorst
Toekomstig aanbod

Over dit project

NIEUWBOUW IN STAPHORST

Een nieuw huis is een belangrijke stap in elk leven, of u nu starter bent, samen een gezin hebt opgebouwd of geniet van uw oude dag. Daarnaast is het de grootste uitgave die we in ons leven doen, dan wilt u toch ook dat alles naar uw wens is?

Daarom zijn wij geïnteresseerd in uw woonwensen, zodat de toekomstige woningmarkt het best afgestemd kan worden op uw wensen.

U kunt ons hierbij helpen door mee te doen met het kwalitatieve woningmarktonderzoek voor de regio Staphorst. Hiermee brengen we de interesse en wensen in kaart van uw woningbehoefte om daarmee toekomstige nieuwbouw zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat u zoekt.

Bent u op zoek naar een tussenwoning of toch liever een 2/1-kapwoning? Met of zonder garage? Modern, functioneel of juist traditioneel?
Vertel ons wat de kenmerken zijn van uw droomhuis en wellicht vindt u die droom terug in de toekomstige nieuwbouwontwikkelingen in Staphorst.

Meld u aan voor het onderzoek om uw woonwensen kenbaar te maken. Uw medewerking stellen wij ten zeerste op prijs.

Staphorst is de op vier na grootste stad van de Kop van Overijssel en staat met haar dorps karakter bekend om haar mooie rijksmonumenten, onder ander de Molen De Leijen en de Notariswoning. Opvallend aan de boerderijen in Staphorst zijn veelal de (fel)groene luiken in combinatie met de (fel)blauwe raamdorpels. Staphorst is een authentieke stad in een landelijke omgeving. Heerlijk om er te wonen en om te blijven wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw in Staphorst
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Staphorst.

Aanmelden