MorgenWonen in IJhorst

Staphorst - IJhorst
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

MorgenWonen in IJhorst
IJhorst is een dorp in de gemeente Staphorst in de provincie Overijssel en telt 1.535 inwoners. IJhorst ligt op korte afstand van Meppel en is uitstekend bereikbaar via de A28 (Zwolle). In IJhorst is een basisschool aanwezig. Alle overige voorzieningen vindt u in de naastgelegen dorpen De Wijk en Staphorst.

IJhorst staat garant voor rust, ruimte en natuur op loopafstand. De Reestdalvallei is één van de mooiste onontdekte plekjes van Nederland. Dit dal, dat in de loop der jaren is uitgesleten door de Reestrivier, ligt op de grens van Drenthe en Overijssel en is een super veelzijdig natuur- en recreatiegebied.

U vindt hier bossen, weilanden en uitgestrekte heidevelden. Al dit natuurschoon nodigt uit tot een lange wandeling of fietstocht. De Reestdalvallei is nog vrijwel onontdekt, zodat u in alle rust van het idyllische landschap kunt genieten. Ook in de wijdere omgeving is van alles te doen en te beleven. Het Nationaal Park Weerribben ligt op een half uurtje rijden, en ook de toeristische trekpleister Giethoorn is makkelijk te bereiken.
Voor meer informatie zie website www.morgenwoneninijhorst.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
MorgenWonen in IJhorst
Koopwoningen
7
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Staphorst.

Aanmelden